godziny pracy urzędu:
32-200 Miechów
tel.
powiat@miechow.pl
Strona główna/Komunikaty/Wnioski na zajęcie pasa drogowego pod tymczasowe stanowisko handlowe na rok 2020 przy ul. Piłsudskiego i ul. Powstańców w Miechowie

Wnioski na zajęcie pasa drogowego pod tymczasowe stanowisko handlowe na rok 2020 przy ul. Piłsudskiego i ul. Powstańców w Miechowie | Starostwo Powiatowe w Miechowie

7 Listopada 2019

Ogłoszenie

Zarząd Dróg Powiatowych w Miechowie uprzejmie informuje, że wnioski na zajęcie pasa drogowego pod tymczasowe stanowisko handlowe na rok 2020 przy ul. Piłsudskiego i ul. Powstańców w Miechowie, w celu sprzedaży kwiatów i zniczy, można składać od 2 stycznia 2020 r. Wnioski przyjmowane będą tylko w formie pisemnej (decyduje kolejność złożenia wniosków).
Jednocześnie informuję się, że na stronie internetowej Zarządu Dróg Powiatowych w Miechowie www.zdpmiechow.pl zamieszczona została mapka z wyznaczonymi miejscami możliwymi do wynajęcia oraz tabela przedstawiająca powierzchnie wyżej wymienionych miejsc.

Poprawienie wypełniony wniosek powinien zawierać:

• dane kontaktowe wnioskodawcy wraz z numerem telefonu,
  • powierzchnie zajęcia pasa drogowego (z podaniem numeru stoiska dostępnego na stronie internetowej),
  • termin zajęcia pasa drogowego.